Na het volgen van een opleiding valt het niet altijd mee om het geleerde direct in praktijk te brengen. Velen hebben de behoefte aan iemand die hen in het begin bij de hand neemt, over hun schouder meekijkt, hun producten en resultaten nog even kritisch tegen het licht houdt voordat ze naar buiten worden gebracht.
Taraxacum geeft hieraan naar behoefte invulling, zowel ter plaatse als op afstand, zowel op individuele basis als voor teams – uiteraard op de ICT-vakgebieden waarin wij zijn gespecialiseerd en waarvoor wij trainingen verzorgen.

Vaak gaat het daarbij over het aan het begin van een nieuw traject meedenken over opzet en aanpak, of over iedere paar weken in middagje sparren over de voortgang; een andere veel voorkomende vorm is het reviewen en van commentaar voorzien van concept producten en -resultaten.
Wat u ook nodig hebt, de coaching van Taraxacum is altijd maatwerk: niet meer dan nodig, niet minder dan gewenst. Het is verbluffend om te mee te maken hoeveel inzicht een enkel Skype-gesprek of een paar uurtjes samen sparren kan opleveren!