Waarom

Software testen is de ultieme manier om de kwaliteit van IT-systemen vast te stellen.
Maar alleen via professioneel testen is dat betrouwbaar.
De TMap® Suite omvat een complete gereedschapskist voor professioneel testen.

Doelgroep

TMap® Suite Test Engineer is onmisbaar voor alle professionals voor wie testen een belangrijk deel van hun werk vormt. Het is ook nuttig voor gebruikers, ontwikkelaars en beheerders, die betrokken zijn bij het testen binnen software projecten en van informatiesystemen.

Resultaat

Een TMap Suite Test Engineer is in staat om

  • de vier basiselementen van de TMap Human Driven aanpak in te zetten om te werken aan het vijfde element ‘Vertrouwen’,
  • uit te leggen hoe de TMap bouwblokken deze elementen ondersteunen,
  • de juiste bouwblokken te selecteren om daarmee een effectieve teststrategie ten behoeve van een bepaalde projectcontext op te stellen,
  • deze bouwblokken toe te passen binnen geschikte testvariëtieten, dekkingsvormen, testontwerpen, test tools en testactiviteiten.

Training

Deze 6 dagdelen durende training omvat de essentiële gereedschapskist voor Software Testen en is gebaseerd op het ‘Workbook TMap® Suite’, dat u kunt downloaden op de TMap website.
Het is een combinatie van theorie, oefeningen en proefexamenvragen, en bereidt de deelnemer voor op zowel het examen als op het daadwerkelijk gebruik van testtechnieken in de praktijk.
Het examen maakt deel uit van de cursus en wordt gezamenlijk afgenomen aan het eind; het kan ook individueel worden gepland na afloop.